Swoppit Guide 2022

Vad kostar det att laga iPhone?

Med tanke på hur ofta vi använder våra mobiler är det inte konstigt att de går sönder ibland och behöver lagas. Man kan vara hur försiktig som helst, men att tappa mobilen så att skärmen går sönder kan hända även den bästa.

Andra vanliga lagningar på iPhone är att laga laddkontakten eller powerknappen, lagning av kameror och mikrofon.

Vi på Swoppit är stolta över att ta oss an lagningar som andra reparatörer har sagt nej till – vi säger aldrig nej till en utmaning! Så tveka inte att komma förbi en av våra butiker, så ska vi se hur vi kan hjälpa just dig.

Reparationer

Vanliga iPhone reparationer

  • Byte av batteri
  • Laga skärm – fram eller byte av baksida
  • Laga laddkontakt, mikrofon, högtalare, vibration
  • Lagning av volymknappen eller powerknappen

Många vanliga problem kan enkelt lösas med en reparation, så som att batteriet laddar ur snabbt. Genom att laga din iPhone och ge den ett nytt batteri förlängs livslängden på din iPhone rejält- vilket är snällt både för plånboken och miljön.


laga-iphone-kostnad

Alltid express

Swoppit – gratis expressreparation!

De flesta problemen kan vi laga medan du väntar; vi erbjuder gratis expresservice i alla våra butiker. Vi lagar din iPhone på max 30 minuter, det om något är expresservice!

vad-kostar-en-iphone-reparation

F.A.Q

Vad speglar priset?

Det kan vara lockande att helt enkelt vända sig till den reparatör som tar det billigaste priset för att laga din iPhone, men är det verkligen så enkelt?

Priset speglar både kvalitén på din lagning, vilka reservdelar som används och vilken service du får. Större reparatörer och kedjor kan även köpa in reservdelar i större kvantiteter vilket sänker det pris du som kund behöver betala; det är en stor fördel med att välja Swoppit som din mobilreparatör.

Vi tillhör Europas största fackhandelskedja och är stolta över att erbjuda reparationer med reservdelar av högsta kvalité och personlig service till riktigt bra priser.

Håll även ett öga öppet för kampanjer, ibland kan du få rabatt på tex. skärmbyte för din iPhone!

iphone skärmbyteLåt oss reparera din iPhone

Swoppits kompetenta tekniker får din mobil att må som ny igen.

Våra priser >

Mobilreparatör-Uppsala-1