laga-iphone-haninge

Laga iPhone Gävle

Trasig skärm? Vägrar mobilen att ladda, laddar ur snabbt eller laddar extremt långsamt? Våra mobiler är en viktig del av vår vardag. I vår iPhone har vi vårt sociala nätverk, viktiga funktioner som banktjänster och email och roliga tidsfördriv som spel. Våra servicetekniker har lång erfarenhet av att reparera iPhones och självklart använder vi oss endast reservdelar med högsta kvalitet! Hos oss ingår garanti på alla våra reparationer. Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd med den service du får hos oss. Välkommen in till Swoppit – Vi lagar din iPhone i Gävle!

Kontakt:

0771-646362

info.mobile@euronics.se

Drottninggatan 9 & 18 i Gävle

Nöjda Kunder

Våra nöjda kunder ger oss 4.6 / 5 i betyg.

Butiker Gävle

Drottninggatan 9 & 18 i Gävle

Kvalitet

Vi erbjuder komponenter av hög kvalitet.

Vanliga problem:

row

Tyvärr så kommer våra mobiler förr eller senare behöva repareras. Fallskador som resulterar i trasig eller repad skärm är något som händer många. Andra vanliga skador är olika former av vattenskador eller fuktskador. Men de flesta problem går att lösa väldigt snabbt, och några av de vanligaste reparationerna vi utför på iPhone i vår butik i Gävle är:

  • Skärmbyte
  • Byte av batteri
  • Lagning av hörlursuttag
  • Lagning av laddaruttag
  • Knappar som slutar fungera, tex. volymknapp

Hur försiktig man en är med sin mobil så håller tyvärr inte de elektroniska komponenterna för alltid. Speciellt batteriet tappar sin kapacitet redan efter ett till två år. Detta kan visa sig genom att mobilen tar lång tid att ladda, batteriet laddar ur snabbt eller ibland går det inte att ladda alls! Den enda lösningen på problem som dessa är ett nytt batteri.

Vi lagar din iPhone i Gävle på bara 30 minuter!

row

Har du bråttom? Vi vet hur stressigt livet kan vara, därför är vi stolta över att kunna erbjuda reparation av iPhone på bara 30 minuter!

Inget problem är för litet eller för stort för oss. Våra kunniga servicetekniker står redo att hjälpa dig och reparera din mobil med reservdelar av högsta kvalitet. Garanti ingår och självklart erbjuder vi även gratis rådgivning. Vi ses!

laga-iphone-haninge-2