Garanti

Swoppit.se säljer alla produkter med garanti mot fabrikationsfel enligt konsumentköplagen. Detta gäller förutom uppladdningsbara batterier som säljs med 7 dagars  garanti. Vissa företag har utökade garantier, såsom Sony Ericsson, Nokia, Samsung, Sandisk m.m.För mer information besök respektive tillverkares hemsida.

  • Alltid 3 månaders garanti på all reparation, utom batteribyte där gäller 7 dagars garanti.
  • Alla eventuella garantier gäller i Sverige.

Ångerrätt i 14 dagar

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och återfå den summa du betalt inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan särskild anledning. Detta förutsatt att produkten är i väsentligen oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Du får inte använda varan, men naturligtvis försiktigt öppna och undersöka den. Ångerköp gäller inte på data/tv-spel om plasten/förseglingen är bruten. Swoppit.se tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen.

Ditt garantibevis är din orderbekräftelse som du erhåller via epost, samt är bifogad i ditt paket. Detta ska sitta på utsidan av förpackningen i en plastficka, alternativt ligga i förpackningen. Vid retur skall varan emballeras på ett sådant sätt att varan eller dess förpackning inte kan komma till skada.

Prisgaranti

Visste du att vi även erbjuder prisgaranti vilket innebär att vi matchar våra konkurrenters priser.